Koostöölepe suurendab Incapi tootmismahtusid (1)

Soome firma, elektroonikakomponentide tootja Incap sõlmis hiljuti koostööleppe OÜ-ga Aidon, mis on spetsialiseerunud nutikatele uue põlvkonna elektrienergiaarvestitele, andmeside- ja tarkvaralahendustele ning nendega seotud teenustele, vahendab elektroonikauudiste portaal Evertiq.

Koostööleppe kohaselt hakkab Incap Aidonit varustama elektroonikamoodulitega, mida on vaja just niinimetatud uue põlvkonna elektrienergiaseadmetes.

Incap toodab spetsiaalseid elektroonilisi mooduleid Kuressaares asuvas tehases ning tarnetega plaanitakse pihta hakata juba juunis. Tootmise ülesseadmine ja esialgsed ettevalmistused tehti sel kevadel, seega saabki nüüd tootmisega kiires graafikus pihta hakata.

Jari Koppelo Incapist nentis, et kõnealune lepe on nende jaoks suurepärane võimalus, mistõttu nad on väga uhked, et Aidon just Incapi oma tootmispartneriks valis. Aidoni äritegevus läheb Koppelo sõnul tõusvas trendis ja Incap loodab, et sel on positiivne mõju ka neile.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 20 korda, sh täna 1)