Juhtkiri: Andkem ratturitele võimalus

Varga eest pole meist keegi kaitstud. Oma kodu, elu, auto, kas või mõne ihuliikme saad sa ära kindlustada, kuid jalgrattasportlaste “ratsusid” ei kindlusta keegi. Paneb pikanäpumees selle pihta, oled oma töövahendist ilma. Just nii juhtus Saaremaa jalgratturitega nädalavahetusel Leedus.

Loomulikult võib loota ja peabki lootma, et politsei rattad tagasi toob, kuid samas on see lootus õhkõrn. Alles see oli, kui Eesti tuntud rallimehe Margus Murakase võidusõiduauto ära varastati ja alles pikki kuid hiljem varuosadena kuskilt pärapõrgust üles leiti. Ratast on varuosadena aga veelgi lihtsam müüa.

Saaremaa ettevõtja Mihkel Undrest ütles eile hommikul, et tal on poistest kahju. Noored mehed, oma karjääri alguses, alustamas suurte lootustega hooaega, saavad sellise šoki osaliseks. Ning Undrest lubas, et tema paneb seemneks esimese rahasumma, et noormeestele vajaminevad 15 000 eurot kokku saada. Suur raha see küll on, kuid kindlasti mitte üle mõistuse suur.Saarte Hääl kutsub üles kõiki, kel on võimalust, noori rattureid veidigi toetama. Ainult siis saame me jälle kuulda nende võitudest.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 16 korda, sh täna 1)