Telesaade “Lauluga maale” tuleb Saaremaale

ETV suvine saatesari “Lauluga maale” jõuab sel aastal ka Saaremaale. Saade saab telepurki Kaarma vallas Laoküla kiigeplatsil, kus samal päeval avatakse lauluväljak ning toimub Laoküla ja Kaisvere küla kokkutulek.

Saate üks toimetajaid Piret Jürman ütles, et tegijad püüavad teha sellest toreda ja lõbusa saate, kus tuuakse välja just selles piirkonnas elavate inimeste eripära. “Me ei taha avastada ainult ilusaid kohti, Eestimaa on ju igal pool ilus ja see ei ole turismisaade, pigem tahaksime edastada just seda meeleolu ja elurütmi, mis selles piirkonnas on,” rääkis ta. Jürman lisas, et pigem otsitakse saatesse vahvaid ja laheda jutuga külainimesi, mitte niivõrd just neid eesrindlikke, kes kogu aeg nagunii silma paistavad.

“Vastuvõtt on alati olnud ääretult tore just lauluplatsil. Rahvas harjus eelmisel aastal väga kiiresti Gerliga [Padar] ja meil on Reet Linna alati kaasas, kes teda platsil n-ö soojendab,” rääkis Jürman. Saaremaale tahtis saatemeeskond tema sõnul juba ammu tulla. “Eesti saared on erilised kohad inimeste jaoks,” märkis Jürman.

Saade koosneb kahest osast: üks osa on laulmine, kus laulab Gerli Padar ja Reet Linna on platsijuht. Saate teises osas jõuavad teleekraanile põnevad lood kohalikest inimestest ja nende tegemistest. Saade valmib ka sel aastal koostöös Maalehega. Laoküla lauluplatsil on koos Gerli Padariga Ithaka Maria Rahula. Saate produtsent on Valdur Sepp ning saatejuhid Gerli Padar ja Jüri Aarma. Laoküla kiigeplatsil toimub salvestus 17. juulil. Saarlased saavad end teleekraanil näha 30. juulil.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 57 korda, sh täna 1)