Hannuse rehetuba korraldas muljetavaldava õhtu

Hannuse rehetuba korraldas muljetavaldava õhtu

MERI JA MEES: Janek Ojasaare Võhma külamajas avatud fotonäituse “Hetked Saaremaaga” kõik 26 lõuendile trükitud pilti on pilkupüüdvad.
Foto: Aare Laine

Kunagisse Võhma koolimajja (olnud ka Saare KEK-i puhkebaas) ja nüüdsesse külamajja kogunes neljapäeva õhtul rohkearvuline publik nii kodukülast kui kaugemaltki, et osa saada pilkupüüdvast fotonäitusest ja kahemehebändi Laur ja Sadam kammerlikust kontserdist.

Muljetavaldava toreda õhtu korraldas MTÜ Hannuse Rehetuba. Ühingu hakkajate noorte eestvedajate Maie ja Janek Ojasaare esimene kultuuriüritus läks kenasti korda. Külamaja saali seinu ehib harrastusfotograaf Janek Ojasaare 26 suureformaadilist loodusfotot. Pärnumaalt pärit Janek, kes on fotograafiaga tegelenud paarkümmend aastat, jõudis nüüd abikaasa Maie vanavanemate mail elu esimese fotonäituseni.

Väljapanek on tõesti vahva, tekitades pealtvaatajais positiivseid emotsioone. Autor ise on abi eest tänulik kõigile kaasaaitajaile. Piltniku eriline tänu kuulub Andi Roostile Karli Fotost. Janek Ojasaar on oma esimese näituse pealkirjastanud “Hetked Saaremaaga”. Väljapanekuga saavad tutvuda ka 4. juunil Saaremaa küladepäeval osalejad. Toimub ju seekordne üritus Võhma külamajas ja selle hoovis.

Kontsert, kus esines duo Laur ja Sadam, pakkus kaasaelamist ja mõtteainet mitmekümnele muusikasõbrale. Nädala pärast võõrustab Võhma külaselts maakonna küladepäeval osalejaid. Kuu aja pärast (1.–3. juulil) õpetavad Maie ja Janek Ojasaar külaseltsi majas huvilisi vanu tigudiivaneid ja -toole restaureerima.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 124 korda, sh täna 1)