Titerannast sai Kuressaare supelrand (3)

Kuressaare linnavolikogu võttis oma eilsel istungil mitte päris sajaprotsendilise häälteenamusega vastu otsuse, et nüüdsest käivad inimesed ujumas Kuressaare supelrannas.

Rahvasuus on selle koha nimi juba aastakümneid olnud Titerand. Linna nimekomisjon, linnavalitsus ja volikogu selle nimega jätkamist paslikuks ei pidanud. Siiski oli linnavolinik Jaanis Prii teinud ettepaneku Titeranna nimi alles jätta, kuid seda pooldas vaid 7 kohal viibinud 18 volinikust.

Kuressaare linnapea Mati Mäetalu põhjendas Titeranna nime ajalukku saatmist sellega, et koht sai Titeranna nime siis, kui see oli vaid roostunud lahesopp, mitte korrastatud supluskoht nagu täna. Mäetalu lisas ka, et tulevikus hakkab rannaala vaid suurenema ja arenema peamiselt ida poole ehk siis seoses staadioni rekonstrueerimisega.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 237 korda, sh täna 1)