Teele läks, aga Teele jääb (16)

Teele läks, aga Teele jääb

Foto: Raul Vinni

Paljude saarlaste jaoks lõppes pühapäevaõhtune superstaarisaade šokiga – ootamatult kukkus saatest välja üks nende lemmikuist, Lümanda tüdruk Teele Viira.

Sel pühapäeval, kui osalejatel tuli esitada üks oma sünniaastast pärinev laul ja teisena kohtuniku lugu (laulu autor või varasem esitaja pidi olema üks saate kohtunikest, kas siis Maarja-Liis Ilus, Mihkel Raud või Rein Rannap), kõlasid Teele esituses Guns N’Roses’e hitt “Sweet Child o’Mine” ja Rein Rannapi laul “Tango”. Mõlemate lugude eest kuulis esitaja kohtunikelt vaid kiidusõnu.

Ent ka seekord pidi üks viiest superstaariks pürgijast saatest lahkuma. Ja üllatuslikult osutus lahkujaks just Teele. “Ei, ma ei ole masenduses. Absoluutselt mitte. Asja tuleb võtta mõistusega, sest see on ju ainult ühe projekti lõpp,” ütles Teele Viira eile hommikul Saarte Häälele.

“Ju siis ei olnud seekord minu päev ja mu fännid ehk arvasid, et saan edasi nagunii, või ei raatsinud nad seekord helistada…” Pealegi oli Teele haige ja palavikus, kuid tegi sellele vaatamata ära väga tubli töö. “Ma ei saa enesele midagi ette heita. Vastupidi, teen enesele veel tagantjärele väga pika pai, et tubli olin.”

Saates osalemise kohta ütles Teele, et seltskond oli lahe, sai palju uusi sõpru ja tuttavaid ning lauljana arenes ta tohutult edasi. “Saade andis väga palju. Ma sain ennast proovile panna nii paljudes erinevates stiilides ja asjades, mida muidu nii naljalt ei tee… Viimase saate jaoks tuli ette valmistada koguni kaks laulu ja see oli väga suur väljakutse,” märkis neiu.

Teele arvates superstaarisaade ise veel kellestki lauljat ei tee ja nüüd on igaühe oma asi, kuidas ta seda kõike ära kasutada oskab. Tõsi, Teelele on pakkumisi juba tulnud, kuid oma sõnul ta ei kiirusta. “Tuleb vaadata ja kaaluda, mis teed minna ja kellega koostööd teha,” lausus ta. Esialgu tahab lõpetamist laulusaate tõttu pooleli jäänud Otsa-kool.

Kõigile oma fännidele, kes tema poolt hääletasid, ütleb Teele väga suured tänud: “See teeb südame soojaks, et mul oli nii palju toetajaid. Suur tänu!”
Juunikuu keskpaiku läheb superstaarisaade mööda Eestimaad tuuritama. Siis saab Teelet ja tema väga tugevaid konkurente näha-kuulda ka Kuressaares.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 69 korda, sh täna 1)