Mis juhtus…

Auto tagurdas naisele otsa
Laupäeval kell 17.25 toimus liiklusõnnetus Kuressaares Smuuli tänaval maja nr 1 juures, kus 50-aastase Andrese juhitud sõiduauto Toyota Avensis tagurdas otsa jalakäijale, 40-aastasele Kairile. Naine toimetati haiglasse ja lubati hiljem kodusele ravile.

Hooletust suitsetamisest süttis madrats
Laupäeval kell 01.05 kutsuti päästjad Kuressaares Vana-Roomassaare teel asuvasse majja, kus tunti põlemise lõhna. Hooletust suitsetamisest oli süttinud madrats, kohal olnud inimesed viskasid madratsi enne päästjate kohalejõudmist õue. Päästjad kustutasid madratsi õues paari ämbritäie veega.

Rohu tänavalt virutati jalgratas
Ajavahemikus 18.–20. mai on Kuressaares Rohu tänavalt maja rõdu alt varastatud jalgratas. Kahju suurus on 960 eurot.

Murti sisse, aga ei varastatud
Ajavahemikus 30. oktoober 2010 kuni 22. mai on Kaarma vallas Tõrise külas ühte tallu sisse murtud. Talust midagi varastatud ei ole.

Pikselöök rikkus elektriseadmeid
Eile hommikul kell 7.52 kutsuti päästjad Leisi valda Oitmele, kus pikne lõi sisse elumaja lähedal kasvavasse puusse. Välgutabamus liikus mööda puu ja maja vahelisi traate majja, kus lõhkus elektriseadmed. Tulekahju ei tekkinud. Kohale kutsuti elektrikud, kes maja elektrisüsteemi üle kontrollisid.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 15 korda, sh täna 1)