Raes nüüd ruumi rohkem (12)

Raes nüüd ruumi rohkem

HÄRRAD RAHUL: Rutter Järveots (vasakul) ja Vello Puusepp on nõus, et nüüd on ruumi ostukäruga liikuda palju rohkem ning riiulite uus paigutus on igati õigustatud. Samuti kiidavad nad tublisid müüjaid ja häid hindu.
Foto: Egon Ligi

Kuigi seinu ei nihutatud ja mingit juurdeehitist ka ei tehtud, tundub Kuressaare Rae poes nüüd ruumi hoopis rohkem olevat. Nüüd on riiulite vahel võimalik kaubakorviga teisest ostjast mööduda ka ilma teda müksamata.

“Kuna seinu ju enam nihutada ei saa, siis paigutasime riiulid ja kassad pisut ringi. Eesmärk oli kauplemispinna ja sortimendi suurendamine, et pakkuda tarbijatele ostlemisel mugavamaid võimalusi ja ka võimalust leida meelepäraseid tooteid suurema sortimendi hulgast,” ütles Saaremaa tarbijate ühistu juhatuse aseesimees Tiit Saaremäel.

Tema sõnul sai midagi uut juurde pea iga kaubagrupp ja valik suureneb lähiajal veelgi. Kassade arv jäi kaupluses samaks, ka ei ole suurenenud töötajate arv.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 41 korda, sh täna 1)