Linn otsib teede pindajat lihthankega

Kuressaare linnavalitsus otsustas korraldada läbirääkimistega lihthanke “Kuressaare linna teede pindamine 2011”. Majandusala abilinnapea Kalle Koovi sõnul on tänavu plaanis teid pinnata veidi enam kui 35 000 ruutmeetril.

“Hanke korras tehakse ära hädapärased pindamistööd, et hoida sõidetavust tasemel, mis on viimastel aastatel linnas olnud,” sõnas Koov ja lisas, et tavapäraselt on plaanis ka kaevete ja vajumiste tasandamised ning teekatte ja kaevuluukide tasandus. Eeldatavalt kestavad pindamistööd augusti alguseni. Hanke hindamise kriteerium on madalaim hind.

Lisaks otsustas linnavalitsus korraldada läbirääkimistega lihthanke “Aia tänava Suuresilla tänava ja Ringtee vahelise kruuskattega lõigu rekonstrueerimine”, mille kriteerium on samuti madalaim hind.

Teetööde käigus on plaanis korrastada Aia tänava Suuresilla tänavast kuni Ringtee tänavani kulgeva kruuskattega lõigu sajuvete äravool. Olemasolev kruuskate ühtlustatakse ja teekattele pannakse peale täiendav kruusakiht. Abilinnapea Kalle Koovi sõnul on järgmisel aastal plaanis see teelõik pindamisega tolmuvabaks muuta.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 22 korda, sh täna 1)