Kuivastus jäid vahele narkojoobes inimesed (1)

Reedel Kuivastu sadamas toimunud reidil tabati kolm narkojoobes inimest ja kaks inimest, kes omasid narkootilise kahtlusega ainet.

Kiirtestide põhjal oli kahel juhul tarvitatud kanepit ja ühel juhul kokaiini. “Ühisreid õnnestus täielikult,” kommenteeris maksu- ja tollikeskuse peainspektor Vallen Aug, lisades, et ametnikud tegid väga head koostööd. Ühisoperatsiooni käigus kontrolliti 87 sõidukit, millest kaks olid Venemaa riikliku registrimärgiga sõidukid, ja 253 inimest, kellest 7 olid Venemaa kodanikud ja kaks inimest väljastpoolt Euroopa Liitu.

Tuvastati ka üks erimärgistusega diislikütust kasutav sõiduk. Algatati kaheksa väärteomenetlust liiklusseaduse alusel ja ühest autost leiti ka keelatud aineid. “Vaatamata halvale ilmale ja piiratud ressursikasutusele kavatseme selliseid ühiskontrollimisi tulevikus kindlasti jätkata,” kinnitas Vallen Aug, kelle sõnul näitab kontrollitute ja tuvastatud rikkumiste arv, et ametkondade vaheline pikaajaline koostöö ja varasemad kogemused on igati abiks.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 38 korda, sh täna 1)