Vana Konn kogus lastele üle 200 euro

Kolmandat aastat järjest kogus Vana Konna pubi Kuressaare väikelastekodu jaoks klientide poolt pea aasta jooksul annetatud taskuraha. Summa 229.29 eurot ja 20 Rootsi krooni anti üle möödunud reedel.

“Lastel niigi raske, võiks neid veidi abistada,” põhjendas kolm aastat tagasi algatatud ettevõtmise sündi Vana Konna pubi endine omanik Vitali Jelissejev. Kui varem on raha üle antud lastekaitsepäeval, siis oli seekordne varasem üleandmine tingitud pubi omaniku vahetumisest. Ka pubi uus omanik Madis Lember kinnitas eile, et pubi kindlasti jätkab algatatud heategevusaktsiooniga. “Kogumisaktsioon jätkub. See jääb päris kindlasti,” sõnas ta.

Kuressaare väikelastekodu juhataja Kaire Kiil ütles, et selleks, et suvi täie ette läheks, on nad pannud lapsed kirja erinevatesse lastelaagritesse. “Ühe osaga kingitud rahast tasume laagrites osalemise tasu ja teise osa anname lastele taskurahaks kaasa,” lausus Kiil, lisades, et viimane annab nende lastele võimaluse tunda end võrdväärsena kõigi teiste, kodust tulnud lastega. “Siinkohal tänab lastekodu kõiki, kes selle tarvis on raha andnud,” ütles Kaire Kiil.

Kuressaare väikelastekodus on hetkel asenduskoduteenusel 27 last, kellest moodustub kolm peret.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 24 korda, sh täna 1)