Uued rahajagajad (4)

Kultuurkapitali nõukogu kinnitas eelmisel nädalal Saaremaa ekspertgrupi uue koosseisu.

Projektitoetuste üle hakkavad otsustama Sirje Azarov, kelle kandidatuuri ekspertgrupi liikme kohale oli esitanud Saaremaa muuseum, Heli Jalakas – esitajad Kuressaare Raegalerii, Kuressaare Kammerfest, Saaremaa meeskoor SÜM, Madis Kallas – esitajad Saaremaa spordiliit, Saaremaa valdade spordiliit, Aili Salong – esitajad folklooriselts Virvik, Saaremaa rahvakultuuriselts, ja Anne Kann – esitajad MTÜ Festivo, Saaremaa muusikaõpetajate ainesektsioon, Orissaare kultuurimaja.

Maakondlik ekspertgrupp on kultuurkapitali struktuuriüksus, kelle ülesanne on Kultuurikapitali nõukogu poolt maakonna kultuurivaldkonnale eraldatud raha jaotamine esitatud taotluste alusel ja oma algatusel. Ekspertgrupp koosneb viiest liikmest ja selle koosseisu kinnitab Kultuurkapitali nõukogu kaheks aastaks maakonna kultuurivaldkonnas tegutsevate isikute hulgast.

Kultuuritoimetus

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 34 korda, sh täna 1)