KuresStaar 2011 kutsub kuulama

Laupäeval, 7. mail astuvad Kuressaare muusikakoolis publiku ette linna parimad väikesed solistid.

Lauluvõistlus KuresStaar 2011 toimub juba neljandat korda, kolmel võistluskontserdil esineb kokku 65 lasteaiaealist laululast ja 1.–4. klassi õpilast. Kuressaare lasteaedadest on esindatud Ristiku, Ida-Niidu, Rohu, Tuulte Roosi, Pargi lasteaed, Kõige Suurem Sõber ja Naerusuu, koolidest Kuressaare vanalinna kool, SÜG, KG ja KG huvikool Inspira.

Erinevalt traditsioonilistest lauluvõistlustest selguvad KuresStaari 20 parimat publikuhääletuse teel ja ükski võistlusel ülesastunud laululaps ei jää kingituseta. Auhinnalauda on aidanud katta nii lahked sponsorid kui ka laste kodukoolid ja lasteaiad.

1. võistluskontserdil kell 11 laulavad: Laura Veliste, Sebastian Mets, Paula Aarnis, Triinu Truumees, Thomas Hendrik Liiv, Astrid Miller, Sigrid Kaevand, Ron Torn, Elerin Vinn, Keidi Keerberg, Helena Paiste, Karret Sepp, Freia Eva Petersoo, Vootele Mets, Heti Anett Kõlli, Siiri Kerno, Artur Kuning, Triinu Saar, Lisette Lemba, Anna Lee Schiff, Grete Lisete Sõrm ja Kertlyn Kiil.

2. võistluskontserdil kell 12.30 laulavad: Anabel-Maria Kuusikmaa, Karmen Ehanurm, Laura Lisell Jalakas, Luise Alle, Senta Koplimäe, Mikk Meitern, Annabel Kallas, Oliver Leppik, Jutta Loviisa Juht, Vanessa Vihman, Raul Seppel, Merilin Mälk, Sander Teras, Karl Jõgi, Anete Vapper, Gethe-Maria Roomets, Alo Benno, Anabel Lanna, Martin Vesberg, Degrid Roosipuu, Elina Adamson ja Käti Saar.

3. võistluskontserdil kell 14 laulavad: Mia Maria Muul, Brigite Hollo, Eerik Heinmaa, Oskar Kivi, Karmo Nuut, Sandra Loik, Peeter Kaju, Hanna Alice Haavapuu, Kaur Vesberg, Heddi-Loore Ots, Kerstin Tang, Aija Lember, Mark Paomees, Markus Talp, Liilia Salong, Sten-Erik Liiv, Carmen Järvalt, Roos Marie Karmel Pšenitšnaja, Georg Paomees, Kerman Keerd ja Teele Saar.

Laulud on lastele selgeks õpetanud Mari Ausmees, Riina Laanes, Marika Aarnis, Malle Veske, Eldin Lember, Helle Rand, Laine Lehto, Pilvi Karu, Evelin Kask, Meeli Reek, Marvi Tamm, Esti Koppel, Maire Teras ja Piret Tomson.

Ülelinnalise lauluvõistluse KuresStaar ellukutsujaks on KG huvikooli Inspira muusikaosakond, peakorraldaja on muusikaõpetaja Pilvi Karu. Päevajuhina astub sel aastal üles KG vilistlane, hetkel G. Otsa nim muusikakoolis pop-jazz laulu õppiv Tuuli Rand, kontserte aitavad läbi viia Inspira solistid Kristina Liiv ja Kristiin Koppel, segaansambli Sa:rlaine ja gümnaasiumi noormeeste ansambli lauljad. KuresStaari saateansambli moodustavad Veikko Lehto (klaver) ja Ain Kivilo (bass), helitehnik on Meelis Norenberg. Lauluvõistluse pidulik lõpetamine ja autasustamine algab kell 16.

Laine Lehto
muusikaõpetaja

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 121 korda, sh täna 1)