Kadi raadio uued hääled on Eva-Liisa Kilter ja Ahto Nellis (11)

Kadi raadio uued hääled on Eva-Liisa Kilter ja Ahto Nellis

AHTO NELLIS: Ansamblist Lehmakommionud tuntud Ahtot saab Kadi raadiost kuulata poole juulini ja loodetavasti ka tulevikus.
EVA-LIISA KILTER: Facebooki lehe kaudu valituks osutunud muusikatoimetaja Eva-Liisa toimetab alates maikuust raadios laupäevast kava.
2x Egon Ligi

Kadi raadios on muusikatoimetajatena suviste puhkuseasendajatena tööl Eva-Liisa Kilter ja ansamblist Lehmakommionud tuntud Ahto Nellis.

“Ahtot saab Kadi raadiost kuulata poole juulini ja loodetavasti ka tulevikus. Eva-Liisa toimetab alates maikuust raadio laupäevi ja tulevikus ehk veidi enamgi. Eks aeg näita,” märkis raadio Kadi tegevdirektor Gunnar Siiner. Ta lisas, et kui Ah-tol on juba üsna suur raadiotöökogemus olemas, siis Eva-Liisa on seda tööd alles õppimas. Siineri sõnul sai Ahto valitud just seetõttu, et tegu on saarlasega. “Mul on piinlik, et ta alles nüüd Kadi eetrisse jõudis, see oleks võinud palju varem juhtuda,” tähendas Siiner.

Eva-Liisa tee raadiosse oli Siineri sõnul väga moodne. “Aasta alguses kuulutasime raadio Facebooki lehel välja konkursi ja tema osutus valituks. Täna võin öelda, et Eva-Liisa õpib väga kiiresti ja on lühikese ajaga teinud läbi suure arengu,” kiitis Siiner, kelle sõnul potentsiaali ja tahtmist neiul on ning see ongi kõige olulisem.

Orissaarest pärit ning politsei- ja piirivalveorkestris trompetit mängiv ja Tallinna muusikakoolis õpetajana töötav Ahto Nellis, kes eile esimest päeva eetris oli, ütles Saarte Häälele, et kuna ta on tegutsenud erinevates raadiojaamades, alustades Elmarist ja olnud koosseisuväliselt tööl ka Uno raadios, siis Kadi on tema arvates mõnes mõttes natuke teistmoodi. “Eks selline kohalik raadiojaam, see annab nagu teise hinguse. Teised jaamad on olnud üle-eestilise leviga ja see ei ole nii personaalne. Selline kohalik jaam on palju soojem ja intiimsem,” arvas ta.

Kaarma vallast pärit ja praegu Laimjalas elav Eva-Liisa Kilter tunnistas, et talle meeldib töö Kadi raadios väga. “Kui ma raadioeetris räägin, siis keegi küll mulle otseselt vastu ei räägi, aga ma saan ikkagi oma tugeva suhtlemisvajaduse rahuldatud. Ma tunnen, et olen kellelegi heameelt teinud, rõõmu ja võib-olla ka positiivsust päeva toonud, kui ma midagi head räägin,” märkis juba mitmeid kordi eetris olnud Eva-Liisa, lisades, et siis tunneb ta ise end palju paremini. “Mulle meeldib väga suhtlemistöö,” kinnitas ta.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 161 korda, sh täna 1)