Juhtkiri: Tule talgutele!

Sel reedel on üleriigiline talgupäev ja ehkki Saare maakonnast on talgute kodulehele kirja saanud 86 talgut, on talgulisi, võrreldes vajaminevate töökäte ja ootava tööga, kirja saanud siiski suhteliselt vähe.

Ometi on talgupäev ju meie kõigi jaoks võimalus osa saada ja rõõmu tunda ühisest tegutsemisest ning loomulikult ka midagi konkreetset ära teha.

Kutsumegi saarlasi end talgutele registreerima. Nagu on öeldud, on hea talguline kirjapandud talguline. Aga miks? Kas või seepärast, et talgute korraldajad teaksid arvestada nii töökäte hulga kui ka supipoti suurusega.

Ja talgulehte tasub külastada ka neil, kel pole võimalik oma panust anda just 7. mail – päris mitmed talgud on välja kuulutatud ka mõnel muul ajal. Nii et tasub uurida!

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 16 korda, sh täna 1)