Heategevusele pühendunud Humana laieneb Kuressaarde (9)

Teise ringi rõivaste poodide ketil Humana on kavas juba juunis avada Kuressaares niinimetatud kahenädalase müügitsükliga Humana2 kauplus.

Ühenduse Humana Estonia infojuht Mari-Helene Kaber rääkis Saarte Häälele, et mõte Saaremaal kauplus avada on seotud Humana arenguvisiooniga, mille kohaselt peaksid soodsa hinnaga ja kvaliteetsed riidekaubad olema kättesaadavad üle Eesti.

“Lähiajal laienebki Humana kaupluste kett mitmetesse väiksematesse linnadesse, kus avatakse kahenädalase müügitsükliga kauplusi, kus hinnad ei kerki kunagi üle 4 euro,” sõnas Kaber. “Lisaksin veel, et Humana on sotsiaalne ettevõte, mille eesmärk on rõivamüügist saadud tuluga toetada arenguprojekte vähemarenenud riikides,” märkis ta.

Peamiselt ehitatakse ja hoitakse tema sõnul käigus koole ja õpetajate kolledžeid, samuti panustatakse lasteabi ja HIV/AIDS-i ennetusprogrammidesse Angolas, Mosambiigis ja Malawis.

“Teisisõnu ei teenita tulu omanikele – eraisikutest omanikke Humanal ei olegi –, vaid heategeval eesmärgil,” selgitas Mari-Helene Kaber. Kuressaares avab Humana uksed Saare Selveriga ühes hoones Tallinna tänav 67. Tööd pakub Humana tulevikus kuuele inimesele.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 75 korda, sh täna 1)