Saaremaa Sadamasse oodatakse 8000 turisti

Saaremaale on 2011. aastal oodata 13 ristluslaevakülastust ja ligi 8000 kruiisituristi. Tallinna Sadama teatel on see läbi aegade parim tulemus.

Tallinna Sadama avalike suhete juht Sven Ratassepp ütles Saarte Häälele, et Tallinna Sadama, Saare maavalitsuse, Saaremaa omavalitsuste liidu, Kuressaare linnavalitsuse, Mustjala vallavalitsuse ning kruiisilaevasid teenindavate ettevõtete ja organisatsioonide vahel sõlmitud kruiisilaevanduse arendamise koostöökokkulepe hakkab oma esimesi vilju kandma.

“Heameel on märkida, et Saaremaad kui kruiisisihtkohta on avastamas järjest uued kruiisifirmad,” sõnas Ratassepp. Saaremaale tulevad sel hooajal seitse ristlusfirmat kaheksa erineva laevaga, millest nelja firma laevad peatuvad Saaremaa sadamas esmakordselt. Esimene laev, Fred Olsen Cruises’i Balmoral jõuab Saaremaa Sadamasse 17. mail.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 24 korda, sh täna 1)