Nasva sadama remont venib

Kaarma vallavalitsuse soov rekonstrueerida Nasva sadam põrkus takistuse vastu, mistõttu on plaan praegu seisma jäänud. “Üks maaomanik oli vastu, leping jäi alla kirjutamata,” ütles Saarte Häälele Kaarma vallavanem Margus Mägi.

Vald plaanis saada Nasva jõesadamale hoonestusõigust, sadama Kalandusfondi 2007–2013 rakenduskava meetmest “Kalanduspiirkondade säästev areng” saadava, praktiliselt 0-protsendilise omaosalusega toetusega ära remontida ja siis uuesti maaomanikele rendile anda.

Nasva jõesadama eripära on aga see, et omanikke on sel 20. “Veel on võimalus minna järgmisse vooru,” märkis Mägi ja lisas, et tema teada pidid sadama maa-ala ülejäänud omanikud siiski tegutsema, et vald hoonestusõiguse saaks.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 101 korda, sh täna 1)