Korterelamu sai renoveerimistoetust

KredExile oli üleeilse seisuga laekunud 90 renoveerimistoetuse taotlust üle Eesti kogusummas ligi 1,9 miljonit eurot. Tehtud on 77 positiivset otsust rohkem kui 1,6 miljoni euro ulatuses, millest neljale korteriühistule on otsustatud eraldada 35 protsendi suurune toetus.

25-protsendilise toetuse otsus on tehtud üheteistkümnele majale ja ülejäänud otsused on tehtud 15-protsendilise toetuse eraldamise kohta. Saare maakonnast oli Kred-Exi meedia- ja kommunikatsioonispetsialisti Kristina Samra sõnul esitatud vaid üks toetuse taotlus. “Selle osas on tehtud ka positiivne otsus – 15 protsenti toetust,” ütles Samra Saarte Häälele.

Renoveerimistoetus läks korteriühistule Kuressaare Õie 6. KredExist saab taotleda kuni 35 protsenti renoveerimistoetust, mis on mõeldud eelkõige KredExi soodusintressiga pikaajalise korterelamute renoveerimislaenu juurde.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 18 korda, sh täna 1)