Korrakaitsjad kutsuvad mõistlikkusele (1)

Politsei soovib kõigile volbriöö pidulistele turvalist nädalavahetust ning kutsub üles mõistlikkusele pidutsemisel nii kodudes kui ka mujal.

Sel nädalavahetusel peetav volbriöö on soojade ilmade tuleku tõttu paljudele pidulistele hea võimalus aeg maha võtta ning pere või sõprade seltsis lõbusalt aega veeta. Põhja prefektuuri korrakaitsebüroo juht Kristian Jaani loodab oma sõnul aga inimeste mõistlikkusele mitte tekitada konflikte ja hoiduda tegevusest, mis võiks politseile tööd juurde anda.

“Tõenäoliselt kiputakse ka tänavuse kevadpüha tähistamise käigus vägijooke pruukima. See võib aga kaasa tuua ohtlikke olukordi nii pidutsejaile kui ka kõrvalistele isikutele, mistõttu tuleks tähistamisse suhtuda mõõdutundega. Ka autorooli istugu ikka kaine juht,” paneb Kristian Jaani peolistele südamele.

Kuna volbriöö tähistamine on enam populaarne noorte seas, hoiab noorsoopolitsei alaealiste tegutsemisel linnaruumis silma peal ja soovitab ka lapsevanematel oma võsukeste ettevõtmiste vastu huvi tunda.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 42 korda, sh täna 1)