SÜG kaotas Hiinale ja Ungarile

Hiina linnas Zhangjiagangis toimuvatel koolide MM-l korvpallis lõpetas Eestit esindav Saaremaa Ühisgümnaasium alagrupiturniiri kahe kaotusega.

Esmalt jäädi 24 : 55 alla Ungarile ja seejärel 52 : 65 ka Hiina II meeskonnale. Meeskonna treener Riivo Allik vahendas võistluspaigast, et mängus Ungariga ei saadud kuidagi rünnakut käima. “Kaitse oli vastastel ülitihe ja raske oli viskele saada. Proovisime maa-ala kaitset, kuid see ei hoidnud meid elus,” kirjutas Allik Hiinast. Taas kord oli saarlastel tegemist visketabavusega. Kahepunktivisked tabasid 30 ja kolmesed vaid 8%.

Mängus Hiinaga tehti Alliku sõnul palju pallikaotusi ja vastased liikusid õnnestunud kiirrünnakute abil eest ära. Poolaeg kaotati 19 punktiga, kuid teisel poolajal suudeti vahet veidi vähendada. “Lõpuks kaotasime mängu 13 punktiga, kuid halba tunnet mängust ei jäänud,” tõdes Allik ja ütles, et saalis oli ka vägev toetuskoor. “Saalis oli umbes 300 hiina koolilast, kes elasid häälekalt kaasa nii oma koondise kui ka meie meeskonna korvidele. Edgar Vanini palli pealtsurumise järel rõkkas saal päris korralikult,” kirjeldas Allik toimunut.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 11 korda, sh täna 1)