Juhtkiri: Kesklinn rahulikumaks?

Suveks kavandatakse Kuressaare kesklinnas laiendada 30 km/h piirkiiruse ala. Et muuta liiklus rahulikumaks ja liiklemine turvalisemaks. Linna liikluskomisjoni ettepanek on ju igati kiiduväärt, kui vaadata praegust liikluskultuuri (õigem oleks küll öelda -kultuuritust), sest pole miski ime, kui sul keset “turvatsooni” keegi sõna otseses mõttes üle varvaste kihutab.

Kindlasti paneb 30-km märk liikluskuulekaid juhte hoogu maha võtma, ent kui vaadata neid liiklushuligaane, kelle jaoks praegugi märgid midagi ei loe, siis tahaksime teada, kes garanteerib, et laiema 30-km/h ala juures ei hakka rohkem rikkumisi (annaks jumal, et mitte õnnetusi) juhtuma. Ei jõua ju meie korrakaitsjad praegugi kõigil rikkujatel pilku peal hoida.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 14 korda, sh täna 1)