Nasva kolba võisid jõkke visata poisikesed

Eilse Saarte Hääle uudise peale, kus kirjutati, et õngemees tõmbas Nasva jõest välja inimese pealuu, võttis toimetusega ühendust Nasvalt pärit mees, kelle arvates võib see kolp olla jõkke visatud tema ja ta sõprade poolt.

Indreku jutule lisab tõepärasust see, et kolp, mida tema mäletas, oli samuti poolik nagu ka jõest püütu. Ja ka koht, kus nad kolba jõkke viskasid, oli tema sõnul enam-vähem sama, kust veider leid veest välja tuli.

Indrek rääkis, et pealuu olevat paarkümmend aastat tagasi leitud Nasval ühe kaluri kuurist. Või õigemini kuuri alt, sest see oli sinna toeks pandud. Poisid olid selle endale võtnud ning Indreku sõnul sellega igasugu tempe teinud. Näiteks inimesi veidi hirmutanud. Isu mängimisest täis, visati pealuu lihtsalt jõkke.

Eelmisel kolmapäeval Nasva kunagise põlenud klubihoone vundamendi lähedalt jõest kalamehe poolt särje asemel õngitsetud pealuu on hetkel ekspertiisis. Menetluse vajadust vaagitakse politsei sõnul siis, kui on selgitatud pealuu vanus või selle omanik.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 21 korda, sh täna 1)