Eesti Post paigaldab Kuressaarde pakiautomaadi

Eesti Post kavatseb Kuressaarde Maxima kaubanduskeskuse territooriumile paigaldada iseteenindusliku pakiautomaadi.

Kuressaare linnavalitsuse pressiesindaja Silver Saluri sõnul pöördus Eesti Post linnavalitsuse poole, sest postiautomaadi paigaldamine eeldab Maxima juures mõningaid töid elektritoite tagamiseks.

Saluri sõnul ei selgunud Eesti Posti kirjast, kas automaat paigaldatakse Maxima hoonesse või hoovile. “Kui nad tahavad seda õue panna, siis nad peavad ka linnalt kooskõlastuse saama, enne kui see üles pannakse,” märkis Saluri.

Eesti Posti administratiivdivisjoni juht Kaido Padar ütles Saarte Häälele, et kahjuks on veel vara teemat sisuliselt kommenteerida. “Oleme valmis rohkem informatsiooni jagama veel enne suuri suvepuhkusi,” lisas Padar.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 13 korda, sh täna 1)