Ooperipäevadeks majutuskohad puupüsti täis (9)

Saaremaa ooperipäevade pileteid on veel saada, kuid majutuskohad on enamuses juba broneeritud.

“Meie majutus müüdi välja juba 2010. aasta kevadel. Kliendid, kes on meil varem ooperipäevade aegu ööbinud, soovivad alati tagasi tulla,” ütles Arensburg Boutique Hotel & Spa müügijuht Piret Puusepp, lisades, et Arensburgi hotellis ööbivad ka ooperipäevade korraldajad ja esinejad. Grand Rose Spa hotelli müügijuht Mario Sau ütles, et ka nende hotellis on ooperipäevade ajaks enamik tube juba välja müüdud. “Üksikutel kuupäevadel on mõned toad veel saadaval,” märkis ta.

Kuressaare Linnahotelli administraatori Signe Kupitsa sõnul näitab hotelli hetkeseis, et maja on ooperipäevade ajal broneeritud. Georg Ots Spa hotellist vastati, et neil on toad broneeritud 19., 20., 21. ja 22. juulil ning ootelehel on soovijaid päris palju. Eilse seisuga oli neil pakkuda vabu tube vaid 18. juulil. Arabella hotellist kinnitati, et neil on kõik toad broneeritud: “Mitte ühtegi tuba ei ole vaba. See on kõige kiirem aeg, ei ole kahjuks pakkuda.”

Saaremaa Spa Hotellide müügi- ja turundusosakonna juhataja Frey-Christian Fernelius vastas Saarte Hääle küsimusele, kuidas on nende seis majutuskohtade osas Saaremaa ooperipäevade ajal, et ta ei soovi sellele küsimusele vastata. “Ma ei arva, et meil oleks sellele vastamine kohustuslik,” sõnas Fernelius.
Ivika Laanet

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 33 korda, sh täna 1)