Kärla klubis kepsutas jälle Jorru-Jänks

Kärla klubis kepsutas jälle Jorru-Jänks

Foto: Maive Õispuu

Üheteistkümnendat korda sai teoks Kärla valla laste lauluvõistlus Jorru-Jänks. 17. aprilli keskpäeval oli Kärla klubi lapsi täis ning väikesesse saali mahutati ka emad-isad ja toetajad.

Lasteaialastest oli esinemas 15 rõõmsameelset laululast, kellest kõige noorem 3-aastane. Lauldi emast ja kodust, loomadest ja lindudest ning kevadistest tegemistest. Kikk-kõrvade žürii valis välja kaks laureaati: 3–5-aastastest võitis tiitli 5-aastane Robert Luks (fotol) lauluga “Veli, kulla vellekene” ja 6–7-aastastest tuntud lauluhääl, 6-aastane Karl-Reedik Mändar lauluga “Rattasõit”. Eriauhinna said Janette Jaansalu ja Karl-Mathias Pihl.

Koolilapsi oli laulmas esimest klassist viiendani, kokku 19 noort lauljat. Kikk-kõrvad kuulutasid 7–8-aastastest esinejatest laureaadiks Imeliine Mändari lauluga “Montparnasse’i lapsed” ja eriauhind läks Mark-Erik Keskkülale “Meremehe laulu” vahva esituse eest. 10-aastastest noppis tiitli Margerite Mesila lauluga “Kohtume taas” ja eriauhinna sai Gabriela Grahv lauluga “Unelmate hällilaul”.

Vanematest, 11–12-aastastest kuulutati laureaadiks Delis Pärnoja lauluga “Pimedale muusikule” ja eriauhind läks Paul-Mark Pihlile, kes laulis “Ära ütle, et elu on inetu, halb”.

Lemmikuid premeerisid Kärla muusikakool, Kärla lasteaed, RMK, Kärla külakoor, vallaleht ja kultuurijuht. Oma kandi lapsi pidasid meeles Käesla selts ja Paadla kandi selts. Tunnustuse pälvisid tublid muusikaõpetajad Ülle Vallaste ja Marika Aarnis, kikk-kõrvade tööd tegid Lelet Aavik, Annika Väälma, Anita Kangur ja Margus Õunpuu.

Maive Õispuu

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 59 korda, sh täna 1)