Regula tähistas 40. juubelisünnipäeva

Regula tähistas 40. juubelisünnipäeva

 

Saaremaa Laevakompanii parvlaev Regula tähistas neljapäeval 40. sünnipäeva, Väinamerel on juubilar seilanud sellest pea 14 aastat.

Tähtsa sündmuse puhul kinkisid Regula kaptenid Ain Pulk ja Arvo Suurhans reisijatele juubeliks valmistatud “Regula 40” rinnamärke ning laevapere pakkus kringlit, kohvi ja teed. Regula tegelik tähtpäev oli 15. aprillil, ent neljapäevani kestnud korralised hooldustööd hoidsid sünnipäevalast kai ääres.

Enne Väinamerele tulekut sõitis Regula Rootsi Helsingborgi ja Taani Helsingöri vahelist liini. 17. mail 1997 jõudis Regula Kuivastu sadamasse. Üsna kohe sai laev reisijate lemmikuks. Regulat peetakse Väinamere reisiliikluses uue ajastu toojaks – oma mahutavusega suutis ta ära teha kolme varem liinil sõitnud laeva töö.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 78 korda, sh täna 1)