Kaarma kulutab teede remondiks 74 500 eurot

Kaarma vallavolikogu kinnitas eile valla teede investeeringute 2011. aasta kava, mille alusel investeeritakse üheksa teelõigu remondiks sel aastal 74 500 eurot.

Kaarma abivallavanem Urmas Sepp ütles Saarte Häälele, et rahastamisel on eelistatud teelõike, kus on juba eelmisel aastal lõigatud võsa ja valli või tehtud pindamistöid.

Näiteks Randvere–Irase teel pandi juba mullu maha freespuru ja tänavu pinnatakse see üle. Kiratsi–Kaarma teel lõigati juba eelmisel aastal ära vallid, sel aastal tehakse muldkeha ja järgmise aasta peale jääb mustkatte panek. Leebemetsa teel võtsid külaelanikud aga eelmisel aastal maha võsa, sel aastal lõigatakse ära vallid ja valmistatakse ette muldkeha ehitus.

Suurima summa teehoiukavast saavad Randvere–Irase tee (26 400 eurot), Kiratsi–Kaarma tee (18 000), Ansi–Pärni tee (10 000) ja Saia külatee (6000). Sikassaare tee saab 3100 eurot, Uustla talutee, Leebemetsa tee ja suvilate tee Mändjalas 3000 eurot ning Kiratsi külatee 2000 eurot.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 14 korda, sh täna 1)