Muhulased on Liiva kauplusega rahul (8)

Muhulased on Liiva kauplusega rahul

PALJU RUUMI JA LAIEM KAUBAVALIK: Vanaema Monika Soom tundis rõõmu, et lapsekäruga on nüüd ka palju rohkem ruumi ringi liikuda ja kaubavalik on suurem.
Foto: Sander Ilvest

Laupäeval avas Saaremaa tarbijate ühistu Muhus Liiva külas remonditud ja laiendanud kaupluse, mis kannab nüüdsest Konsumi kaubamärki.

“Oma meelest tegime nii, et peaks rahvale meeldima. Eks kõik teadsid, et 16. aprillil avatakse, ja rahvast oli palju,” lausus STÜ juhatuse esimees Peeter Kilumets, lisades, et eks tal ju Liiva küla ja sealse rahva jaoks kõige suurem tähtsus on.

Küsimusele, kas Saaremaa esimesele Konsumile on millalgi ka lisa tulemas, vastas Kilumets, et plaane on. “Aga mina ei armasta enne kaagutada, enne muneme ikka,” lisas ta.

Avamispäeval liikus poe külastajate seas ringi ka Karu Mesikäpp. Ostja Liia ütles Saarte Häälele, et hinnad on head ja kaubavalik suurem. “Need, kes praami pealt tulevad, saavad siit läbi sõita ja poes käia. Enam ei pea Orissaarde minema,” arvas ta. Maire rääkis, et hindu pole jõudnud võrrelda, aga tunduvad üldiselt nagu ikka.

“Pood on kasulik küll, ootasime juba ammu selle avamist,” sõnas ta. Ostja Leida sõnul on nüüd tööstuskaupu rohkem ja valik on suurem. Koos lapselapse Meribeliga poodlema tulnud vanaema Monika Soom rõõmustas, et mänguasjade valik on palju suurem, lisades, et lapsekäruga on ka palju rohkem ruumi ringi liikuda.

Liiva kauplus on esimene Konsum Saare maakonnas. Liiva Konsum annab tööd 18 inimesele ja on ostjatele avatud iga päev kl 8.30–21. Kauplust haldav Saaremaa tarbijate ühistu on ETK Grupi liige. Saaremaa tarbijate ühistule kuulub 29 kauplust Saare- ja Pärnumaal, ühistul on 1627 liiget.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 130 korda, sh täna 1)