Juhtkiri: Pühapäeval pöidlad pihku!

Lümandast pärit Teele Viira ruulib tänavuses superstaari saates täiega ning ega meil siin kodusaarel polegi muud ülesannet, kui pöidlad (ja telefonid) pihku haarata ja neiut toetada. Pole just ju palju neid kordi, kus meie häälest tõesti midagi oleneb – aga selles saates see nii ju ometigi on.

On ju ikka omadele kaasa elatud – isegi siis, kui asjast muidu suurt ei peeta, tekitab selline ühine pöidlapidamine ühtsustunde. Ning miks siis mitte meil, saarlastel, end tuleval pühapäeval teleka ette sättida, et tublile oma saare tüdrukule oma häält anda.

Toetame siis Teelet ja kes teab, ehk on tänu tema visadusele, töökusele ja andele ning meie kõigi toele tõesti uus täht sündimas. Selline, kelle üle me veel pikki aastaid saame uhke olla.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 18 korda, sh täna 1)