Gaddafi medõe jutustus elust Issikese juures

Gaddafi medõe jutustus elust Issikese juures

LOODAB NAASTA: Praegu viibib Muammar al-Gaddafi endine medõde Oksana Balinskaja kodus, niipea aga, kui olukord Liibüas stabiliseerub, loodab ta oma kunagisele töökohale tagasi pöörduda.

Üks viiest Muammar al-Gaddafi teenistuses olnud Ukraina medõest Oksana Balinskaja rääkis Liibüa diktaatorist kui suurepärasest bossist ja inimesest, kellel vaatamata kõrgele eale on suisa kadestamistväärt tervis.

Venemaa tabloidile Komsomolskaja Pravda antud usutluses (umbes sama tekst ilmus sel nädalal ka USA kvaliteet-ajakirjas Newsweek – toim) nentis Balinskaja: “Gaddafi teenistuses oleva inimese võis ära tunda tema käerannet ehtiva hinnalise Itaalia päritolu kuldkäekella järgi, millel oli Issikese (vene k Papik; nii olevat ukraina medõed Gaddafit isekeskis kutsunud – toim) pilt. Selliseid käekelli kinkis Gaddafi tema teenistuses olevatele inimestele iga aasta 1. septembril.”

Balinskaja lisas, et vaatamata ligi 70 eluaastale (ametliku biograafia järgi on Liibüa liider sündinud 1942. aastal – toim) annab Gaddafi tervise poolest silmad ette isegi paljudele noortele. “Ta jälgib hoolega oma tervislikku seisundit ja läbib kord aastas põhjaliku arstliku läbivaatuse,” ütles naine. “Ja vererõhk – andku jumal igaühele meist selliseid näitajaid kui
Gaddafil!”

Balinskaja rääkis ka, et iga kord, kui Gaddafi sõitis välisturneele, järgnes tema lennukile veel kaks lainerit: ühes olid Issikese isiklikud asjad, teises aga autod. “Tavaliselt liigub Issi ringi Ameerikas toodetud kuulikindla limusiiniga. Kui tal seisab ees sõit kõrbesse, siis kasutab ta džiipe,” ütles Balinskaja.

Loe edasi laupäevasest Saarte Häälest.
Telli Saarte Hääl internetist

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 19 korda, sh täna 1)