Valjala parimad neljavõistlejad selgunud

Valjala parimad neljavõistlejad selgunud

 

Möödunud laupäeval lõppes Valjala rahvamajas kord kuus toimunud neljavõistlus, kus osalejad võtsid omavahel mõõtu neljal alal: lauatennises, kabes, males ja koroonas.

Fotol annab kohtunik Johannes Kuusk üle auhinna meeste arvestuses parima tulemuse saavutanud Raul Kolgale (72,5 punkti). Teine koht kuulus Margo Lipule (65,5 p) ja kolmanda koha sai Vaino Tampuu (64 p). Naiste arvestuses tuli esikohale Sille Lapp (51 p), järgnes Ivika Laanet (47,5 p) ja kolmanda koha sai Ellen Tampuu (43,5 p). Noorte arvestuses võitis Eero Heinsalu, teine koht kuulus Sander Rattasele ja kolmanda koha sai Eerik Pukk.

Võistluste läbiviija, mälumängur Johannes Kuusk rõõmustas, et kõik läks nii, nagu plaanitud. Mehi jäi viimasel osavõistlusel küll veidi väheks, kuid kokku osales neljavõistlusel 10 meest ja 7 naist. Seda, kas järgmisel aastal samalaadne võistlus korraldatakse, ei osanud Kuusk veel öelda.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 28 korda, sh täna 1)