Unistuste nimel

Unistuste nimel

 

Priimabaleriin Kaie Kõrb esitles eile Kuressaares Arensburgi restoranis Anneli Ammase kirja pandud raamatut “Unistuste nimel”. Kahe aasta töö tulemusega on Kõrb oma sõnul rahul.

“Raamat on põhjalik ja seda lugedes midagi väga kripeldama ei jää,” märkis ta. “Ma kujutasin ette, et raamatu tegemine on väga tüütu, kuid tegelikkuses oli see väga meeldiv protsess. Raamat valmis hästi rahulikult. Meil ei olnud ka kindlat tähtaega, millal raamat peab valmis saama.”

Rohkem raamatuid Kaie Kõrbist ei tule, vähemasti mitte lähiajal. Nii arvas priimabaleriin ise. Kuigi põhjust oleks, kas või pikk ja ere loomingutee, mis vääriks kindlasti põhjalikku kajastust. Tsiteerides 1981. a Noorte Häält: “K. Kõrb on sündinud tantsima, milleski kehastab ta 20. sajandi tantsijaideaali.”

Varem on Kõrbist ilmunud kaks raamatut: Ivo Parbus “Kaie Kõrb. Rambivalguses ja varjus” (2005) ja “Kaie Kõrb. Lahkumisetendus” (2006).

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 35 korda, sh täna 1)