Saaremaa nuputajad olid vabariigis edukad

Läinud laupäeval toimus Kohtla-Järvel vabariiklik “Nuputa” võistlus, millest said osa võtta vaid vabariigi kõige tublimad. Saare maakonda esindasid 5.–6. klasside võistkondadega Saaremaa ühisgümnaasium (SÜG) ja Valjala põhikool ning 7. klasside võistkondadega SÜG ja Orissaare gümnaasium.

Konkurents oli tihe – nooremas vanuserühmas oli võistkondi kokku 30 ja vanemas lausa 32. Seda enam rõõmustavad 7. klasside tulemused: I koht Tartu Descartes’i lütseumile, II koht SÜG-ile, kes jagas seda Tallinna reaalkooli ja Tartu Kivilinna gümnaasiumiga, Orissaare gümnaasiumi võistkond saavutas auväärse 8. koha. SÜG-i edukas tiimis olid Laura Kaldjärv, Lauri Leemet ja Teet Land (juhendaja Linda Kuuseok) ning Orissaare gümnaasiumi võistkonnas Liisa Paiste, Annely Kasela ja Renno Tamtik (juhendaja Marika Lass).

Meie maakonna 5.–6. klasside võistkonnad esikümne sisse seekord ei mahtunud. SÜG-ist olid võistlemas Mari Kolk, Taavi Kuuseok, Artti Raasuke ja Miikael Tuus (juhendaja Linda Kuuseok) ning Valjala põhikoolist Tea Tambur, Silver Sepp, Eero Heinsalu ja Kätlin Koplimäe (juhendaja Anneli Nõmm).

Linda Kuuseok

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 30 korda, sh täna 1)