“Kodutunne” tuli saare perele appi (12)

“Kodutunne” tuli saare perele appi

 

Esmaspäevast kolmapäevani oli Kanal 2 ühe vaadatuma saate “Kodutunne” meeskond külas Saaremaal Sikassaares Häli Altmetsa peres.

“Kuna sellel perel on õige majandamine ja see on ehe näide, et saab hakkama küll, ka üksikema lastega, siis otsustasime neile appi minna,” rääkis Saarte Häälele toimetaja-saatejuht Kirsti Timmer (fotol). Saade saarlastest on eetris mai esimesel nädalal.

Timmer lisas, et Altmetsa pere valiti välja just tänu sellele, et peretütar saatis neile kirja. “Tema kiri oli väga ilus, läks meile südamesse ning me tulime siia kohale,” ütles saatejuht. Timmeri sõnul saatesse Saaremaalt palju kirju tulnud ei ole. 2005 neile laekunud kirja seas oli vaid kaks Saaremaalt. “Saaremaa on järelikult üks rikkamaid paiku Eestimaal,” rõõmustas saatejuht.

“Kodutunne” on Kanal 2 ekraanil igal kolmapäeval kl 20.30. See on heategevuslik saatesari, mis aitab neid suurperesid ja paljulapselisi üksikvanemaid, kes on tublid, käivad tööl ja saavad oma eluga hakkama, aga kelle kodud vajavad hädasti remondimehe kätt.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 162 korda, sh täna 1)