Tennisekeskuse rajamine algab üsna pea

Kuressaare linnavolikogu andis oma viimasel istungil Kuressaare Spordibaasid SA omandisse kinnistud, millele peaks detailplaneeringu järgi kerkima tennisekeskus. Kaks kinnistut liidetakse juba olemasolevate tenniseväljakute aluse kinnistuga. See käik oli vajalik, et saaks alustada Kuressaarde ammu planeeritud tennisekeskuse rajamisega.

Kuressaare Spordibaaside juhtaja Kalev Kütt ütles Saarte Häälele, et loodetavasti jõutakse tennisekeskuse hoonestusõiguse hange lähiajal välja kuulutada. Küti sõnul tuleb hange vastavalt seadusele avalik ja oodatud on kõik pakkujad. Spordibaaside kätte läinud kinnistule peaks tulevikus kerkima statsionaarne tennisekeskus vähemalt kolme väljaku ning riietus- ja teenindusruumidega.

Saarte Häälele teadaolevalt plaanivad hoonestusõiguse hankel osaleda ka kohalikud tennisesõbrad ja ärimehed, kes on selleks koondunud ühise nimetaja “Saare Tennisekeskus” alla. Nimetatud kooslus peaks üsna pea saama ka juriidilise vormi.

Üks Saarte Tennisekeskuse eestvedajatest, ärimees Vjatšeslav Leedo ütles Saarte Häälele, et Saaremaa tennisistid väärivad kindlasti omaenda tennisehalli.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 18 korda, sh täna 1)