Rouge Madame viis unede ilma

Rouge Madame viis unede ilma

Foto: Andrus Unger

Pühapäeva õhtupoolikul Kuressaare kultuurikeskuses esinenud prantsuse-eesti duo Rouge Madame pakkus hõllanduslikku, ulmade ja unede ilma viivat muusikat. Mida me täpselt kuulsime, on isegi raske mõnda rangesse lahtrisse või kasti paigutada.

Vaid kaks inimest laval – kitarre, klaverit, süntesaatorit jm sõrmitsev prantslane Jean-Christophe Onno ja eestlannast laulja Lembe Lokk –, aga muusikat ja elamust terve ansambli jagu ja enamgi. Sugereerivalt mõjuvad prantsus- ja ingliskeelsed lood, “Ema viis hälli heinamaale” ja Raimond Valgre laulu töötlused, Lembe Lokki lisalugu, mida ta ise kitarril saatis… Hinge minev, veidike läbi raputav, samas helget lootust sisendav.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 30 korda, sh täna 1)