Juhtkiri: Kioskiluugid lahti!

Väikestel müügikohtadel on oma võlu – kõik me oleme seda kogenud oma reisidel, kui astume sisse mõnda pisikesse suveniiri- või kommipoodi. Kuressaare on pisipoodide poolest vaene – suured kaubakeskused on need lihtsalt alla neelanud.

Samuti on aastaid tühjalt seisnud müügikioskid. Seega peame pöialt, et linnavalitsuse pakkumisele keegi vastab ning siis on vähemalt linnapargis jalutajal võimalik peatuda ja pärida, kas teil seda või teist on, ehk imestada mõne parajasti müügil oleva põneva vidina üle.

Me ju ikka mäletame, kui olulisel kohal olid kunagi meie jaoks kioskid, kust sai osta marke, märke, ümbrikuid, isegi kamme, loomulikult ajalehti-ajakirju ning jäätist ja limpsi. Samuti pole ju nii palju aega möödas sellest, kui hommikuti lookles ajalehekioski ees pikk-pikk järjekord.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 13 korda, sh täna 1)