Annika Väälma võitis karaokekuninganna tiitli (5)

Nädalavahetusel Tallinnas Viru keskuses toimunud rahvusvahelisel karaokefestivalil Fin Baltica krooniti kolmekordne samanimelise Eesti võistluse karaokekuninganna Annika Väälma esmakordselt kolme riigi parimate karaokelauljate võistluse karaokekuningannaks.

Eile Saarte Häälele intervjuud andes tundis rahvusvahelises konkurentsis eelmistelgi aastatel samanimelisel võistlusel häid kohti saavutanud ja tänavu kõrge tiitli võitnud lauljanna end imehästi. “See on ju äärmiselt suur võit minu jaoks. Olin suutnud selle võistluse jaoks vormi õigesti ajastada. Niisama lihtsalt võidud ei tule. Selle nimel tuleb harjutada, harjutada ja veel kord harjutada,” kinnitas Annika Väälma.

Veebruaris enne Eesti finaali mõtles saarlanna oma sõnul võistlemisest loobuda. Poolteist kuud tagasi ütles Annika Saarte Häälele: “Olin veendunud selles, et ma üldse ei osale, kuna olen nii palju aastaid sellel karussellil tiirelnud. Ema aga ütles, et sa veel kahetsed, kui sellel aastal ei lähe, mingi osa elust jääb siis puudu. Võtsin ema soovitust kuulda ja läksin. Nüüd on kõigest sellest muidugi hea meel.”

Lätlaste (2 osalejat), soomlannade (6) ja kaasmaalastega (6) konkureerides esitas Annika samad laulud, mis olid talle Eesti finaalis võidu toonud. Nii “Halo” kui ka teine lugu “Hurt” võitsid žürii poolehoiu nüüdki.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 75 korda, sh täna 1)