Kairi Uustulnd asub peaministri bürood juhtima (2)

Kairi Uustulnd asub peaministri bürood juhtima

 

Saarlanna Kairi Uustulnd kinnitas Saarte Häälele, et talle on tõepoolest tehtud ettepanek asuda juhtima peaminister Andrus Ansipi bürood. “Asun tööle järgmisest nädalast,” ütles Uustulnd, kes hetkel on puhkusel.

Eelmise valitsuse ajal rahandusminister Jürgen Ligi nõunikuna töötanud Uustulnd on varasemalt nõustanud ka kaitseminister Ligit ja justiitsminister Rein Langi. Kuuldusega, et saarlanna uues ametis alustab, esimesena välja tulnud Eesti Päevaleht nimetas Uustulndi “raskekahurväelastest” ministrite nõunikuks.

Stenbocki majja tööle asuv Kairi Uustulnd ise kommenteeris Saarte Häälele oma uut töökohta sõnadega “kõik, kõik on uus aprillikuus”. Kairi Uustulnd on sündinud 1982. aastal Kuressaares. Ta on lõpetanud hõbemedaliga Saaremaa ühisgümnaasiumi ja läbinud bakalaureuseõppe Tallinna tehnikaülikoolis sotsiaalteaduste alal. Majanduspoliitika alal on Uustulnd end täiendanud USA-s Georgtowni ülikoolis. Kairi Uustulnd on abielus ja peres kasvab tütar.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 391 korda, sh täna 1)