Teele Viira fännileht kogub austajaid minutitega (7)

Teele Viira fännileht kogub austajaid minutitega

Foto: Külli Rummel / TV3

Pühapäeva õhtul TV3 eetris olnud “Eesti otsib superstaari” stuudiovoorus pääses 10 tüdrukust edasi finaali vaid kolm õnnelikku, kelle hulgas oli ka saarlanna Teele Viira.

Vahetult enne saadet tekkis populaarsesse suhtlusvõrgustikku Facebook saarlannale pühendatud fännilehekülg “Teele Viira superstaariks” ning Teele võidus kindel olevate inimeste hulk kasvab seal kibekiiresti. Kui pärast pühapäevaõhtust saadet oli fännilehel liikmeid pisut üle 80, siis juba järgmisel hommikul oli fänne üle 300 ning teisipäeval küündis fännide arv koguni üle 900.

Fännilehel võttis nädala algul sõna ka Teele Viira ise, kes oli oma sõnul heas mõttes üllatunud sellist lehekülge Facebookis nähes. Teele kinnitusel on tal suur heameel kõigi pöidlahoidjate ja toetajate üle. Kohtunike hinnangul läbi aegade tugevaima koosseisuga neidude stuudiovoorust pääsesid pühapäeval lisaks Teele Viirale edasi Triin Niitoja ja Rosanna Lints.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 134 korda, sh täna 1)