Hiigelkõrvitsa seemned läksid kui soojad saiad (1)

Eilses Saarte Hääles ilmunud lugu, mis kutsus saarlasi hiigelkõrvitsaid kasvatama, andis väga positiivse tagasiside. Seemned olid toimetuses otsas juba eile pärastlõunaks.

 “See on uskumatu, et poole päevaga olid seemned läbi! Panime nimed ja kasvatamise kohad kirja ka, siis saame kõrvitsate kosumisel silma peal hoida,” ütles Saarte Hääle peatoimetaja Tiina Luks. Seemnete soovijaid oli lisaks saarlastele ka kaugemalt – Läänemaalt, Rapla maakonnast jm.

Kõrvitsate kasvatamise idee algataja ja seemnete tooja Juha Ollila lubas toimetusele saadetud e-kirjas, et hiljemalt sel nädalal saabub täpne juhend, kuidas hiidkõrvitsat kasvatada, mis siis ka lehes avaldatakse. Saarte Häälel ja Kadi raadiol on plaan Juha jagatud seemnetest kasvatatud kõrvitsad maapäeval kokku koguda ja välja selgitada, kel on siis ikkagi õnnestunud kasvatada see kõige pirakam kõrvits.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 32 korda, sh täna 1)