Soneburgi kohvik laieneb (15)

Orissaare südames Sadama tänaval kunagise universaalkaupluse ruumes tegutsev kohvik Soneburg suurendab oma tegevuspinda samas majas seni tegutsenud kontoritarvete poe arvelt.

“Tuleval nädalal alustame kiirremondiga ja mai alguses tahaks mõlemad pooled tööle panna,” lausus kaubamärgi OÜ Soneburg all tegutseva ettevõtte üks omanikest Maarja Kumpas. Ta selgitas, et kohvikut laiendada otsustati sellepärast, et saaks toitlustada ka gruppe, korraldada koolitusi jne. “Nii väikeste ruumidega seda teha ei saa, siis oleks kohvik teistele külastajatele samal ajal suletud,” märkis ta.

Nii saaks kohvikus tulevikus teenindada umbes 100 inimest, 70–80 klienti siseruumides ja lisaks saab suvel ka õues istuda, einestada, kohvi juua. Kohviku ja endise kontoritarvete poe vahesein võetakse maha ja asendatakse lükandseinaga. Siis saab kohviku ühes osas näiteks koolitusi korraldada või reisigruppe toitlustada ja teine pool on samal ajal avatud tavaklientidele.

Küsimusele, kuidas Soneburgil seni läinud on, vastas kaks aastat ettevõtet juhtinud Maarja Kumpas, et enam-vähem. “Ots otsaga oleme kokku tulnud ja nüüd tuleb mõelda selle peale, kuidas saaks veel paremini minna,” rääkis ta. Kumpas lisas, et kuna kohvik laieneb, siis läheb tulevikus vaja ka rohkem töötajaid, eriti on oodatud just kokad.

“Teretulnud on kõik pakkumised,” kutsus ta. Huvi korral võib võtta ühendust meiliaadressil maarjak@hotmail.com . Lähiajal on kohvikul valmimas ka koduleht.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 79 korda, sh täna 1)