Juhtkiri: Väikese saare suured asjad

Viimased päevad on toonud meile päris mitu rõõmusõnumit ja tõstnud saarlase eneseteadvust kohe mitme pügala võrra. Olgu selleks siis Eesti teatriauhindade jagamisel Guido Kangurile antud parima meeskõrvalosatäitja auhind Kuressaare Linnateatri lavastuses “Hind” mängitud rolli eest või noorukese lauljatari Teele Viira edu superstaarisaates.

Ei ole ikka nii, et suuri asju tehakse vaid pealinnas. Ka meie väikeses provintsis sünnib imesid, mida peab vaid märkama ja millest rõõmu tundma.

Kui juba rääkida suurtest asjadest, siis võiks nende hulka liigitada ka Eesti rekordkõrvitsa, mis ju siinsamas kivisel maal kasvanud ja mille omanik on teinud nii ilusa žesti – jagades seemneid huvilistele puhta tasuta.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 12 korda, sh täna 1)