Berlusconi möönis, et talle meeldib daamidega “vallatleda”

Berlusconi möönis, et talle meeldib daamidega “vallatleda”

VEETLEV NÕUANDJA: Nicole Minetti (endine šõutüdruk, kes pani Berlusconi taas naeratama) on praegu Milano regioonis peaministri peamine usaldusisik. Väidetavalt olevat ta Berlusconit ravinud ja ta naeratuse taastanud pärast 2009. aasta detsembris toimunud vahejuhtumit Milanos, kui Itaalia valitsusjuht kaotas rünnaku tagajärjel oma esihambad.
Foto:Internet

Mis puutub süüdistusse, et ta on olnud intiimsuhetes enam kui 30 neiuga, on Silvio Berlusconi kasutusele võtnud rahuliku kaitse taktika. Valitsusjuht kinnitas, et säärase hulga daamidega ei tulevat ta enam toime, tal on ikkagi juba turjal 75 eluaastat. “Ja ehkki mulle nii mõnigi kord meeldib vallatleda, mõelge siiski – 33 naist kahe kuu jooksul, see on isegi 30-aastasele mehele liig mis liig,” tsiteerib Londoni päevaleht The Daily Telegraph Itaalia peaministri sõnu.

Varem on peaminister väitnud, et Milano prokuratuuri algatatud kohtumenetluse initsiaatoriteks on tema poliitilised vastased ja ta eitas kõiki talle esitatud süüdistusi.

Prokurörid süüdistavad Berlusconit selles, et tema rohkearvuliste kireobjektide hulka kuulus ka alaealine tantsijanna Marokost Karima El Mahroug, laiemale avalikkusele tuntud kui Ruby. Süüdistuse kohaselt astus Itaalia eakas peaminister selle tütarlapsega seksuaalvahekorda, pärast seda aitas aga tütarlapsel, kasutades ära oma ametiseisundit, pääseda kriminaalmenetluse algatamisest. Nimelt süüdistas Milano politsei Rubyt 3000 euro varguses, kuna tütarlapsel ei olnud esitada dokumenti, mis tõendanuks sellise rahasumma legaalset päritolu.

Rääkides oma nn armukestest, märkis Berlusconi: “Tüdrukud on süüdi vaid selles, et nad osalesid koos valitsusjuhiga ühel õhtusöögil, kus oli veel kolm muusikut ja kuus ettekandjat.” Tema sõnul korraldanud neiud pärast õhtusööki disko, see olevat aga toimunud juba ilma peaministrita. “Mulle ei ole kunagi meeldinud tantsida,” kinnitas Berlusconi.

Samas lisas peaminister, et on valmis oma noori sõbrannasid igati kaitsma. Itaalia ajakirjandusele antud usutluses ütles ta: “On oht, et neile näitsikutele kleebitakse kogu eluks külge prostituudi silt. Seepärast ma ajakirjandusele intervjuusid annangi, et selgitada avalikkusele asjade tegelikku seisu ning kaitsta ennast ja neid tütarlapsi.”

Loe edasi laupäevasest Saarte Häälest.
Telli Saarte Hääl internetist

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 21 korda, sh täna 1)