Vormeliennustusvõistlus alustab

Eeloleval nädalavahetusel antakse Austraalias start vormel 1 MM-i hooajale. Nagu seni tavaks olnud, korraldab Saarte Hääl ka sel aastal ennustusvõistluse.

Rahvusvahelise alaliidu kinnitatud nimekirja kohaselt läheb sel hooajal starti 27 pilooti 12 meeskonnas. Ennustusvõistluse reeglid on sel aastal samad mis varasematelgi kordadel. Iga etapi eel tuleb võimalikult täpselt ennustada kuue parema piloodi nimed. Peale selle tuleb vastata lisaküsimusele, milleks on sel hooajal kiireima ringi väljasõitja ennustamine.

Iga punktikohale tulnud piloodi täpne äraarvamine annab kolm, ühe kohaga eksimine kaks ja kahe kohaga eksimine ühe punkti. Lisaküsimuse õige vastus annab kaks lisapunkti. Seega on täistabamuse puhul võimalik koguda etapilt maksimaalselt 20 punkti. Et kõigil oleksid võrdsed võimalused, võib iga ennustaja osaleda vaid ühe ennustustalongiga. Ühel etapil suurima punktisumma saanu loeme etapivõitjaks, hooaja kokkuvõttes suurima punktisaagi kogunu aga ennustusvõistluse võitjaks.

Iga etapi võitjale on ette nähtud ka auhind, mille avalikustame esimese etapi kokkuvõttes. Juhul kui etapil on mitu võitjat, otsustab auhinnasaaja võrdsete tulemuste korral fortuuna. Auhinnad on varutud ka üldvõitjatele, kuid nendest räägime pikemalt hooaja lõppedes.

Ennustus tuleb igale etapile eelneval päeval tuua paberil kas Saarte Hääle toimetusse, lasta ukse kõrval olevasse postkasti, saata aadressil Tallinna tn 9, 93819 Kuressaare või siis elektronposti aadressil sport@saartehaal.ee . Esimese etapi talongide viimane saabumisaeg on seega 26. märts.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 7 korda, sh täna 1)