Maarika Toomel esines Riias konverentsil (3)

Maarika Toomel esines Riias konverentsil

VILSANDI JA RIIA: Vahet pole, kas esineda turismiasjalistele Vilsandil või Riias. Tähtis on kõikjal meie võimalustest teada anda. Aasta tagasi tutvustas Maarika Toomel Jaan ja Margit Tätte kodus turismitöötajaile Vilsandit.
Foto: Aare Laine

Riias 21.-st 24. märtsini kestnud Baltimaade loodusturismi konverentsil “Strateegia-tooted-praktika” sai teiste lektorite hulgas ainsana Eestist sõna Pärimusmatkade ja Loona mõisa esindaja, turismispetsialist Maarika Toomel.

Oma ettekandes käsitles ta turuvajaduste määratlemist ja koostööd turismitoote arendamisel. Ettekanne võeti rahvusvahelise auditooriumi poolt hästi vastu. Konverentsil käsitletud teemadering hõlmas valdkondi looduskaitsepoliitikast, loodusturismi tootearendusest kaitsealadel ja jätkusuutlikust majandamisest maaturismis kuni rahvusvahelise Rohevöö projektini.

Toomeli sõnul avaldasid konverentsi delegaadid vestluses tunnustust Läti maaturismi organisatsioonile väga tegusa toimimise eest ja panid ka imeks, et Eestist ei osalenud konverentsil ühtegi kaitsealade haldamisega tegeleva institutsiooni esindajat. Rahvusvahelisel konverentsil osales üle 260 delegaadi 19 riigist.

Leho Vool

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 144 korda, sh täna 1)