Üleskutse: Lühifilmikonkursi “Oleviku mõnud – tuleviku valud!” tähtaeg pikeneb

Politsei pikendab lühifilmikonkursi “Oleviku mõnud – tuleviku valud!” tööde laekumise tähtaega ja seoses sellega lükkub edasi ka suur filmigaala.

Saare maakonna põhikoole  ja gümnaasiume kutsutakse osalema lühifilmikonkursil, mille eesmärk on välja selgitada parim õpilasloominguna valminud ennetusfilm sõltuvusainete tarvitamise kahjulikkusest, tagajärgedest ja alternatiividest sõltuvusainete kasutamisele. Eriti ootame filme, mis aitaksid juba sõltuvusainete küüsis olevaid noori pahedest pääseda. Oma osavõtust teatada 4. aprilliks e-posti aadressil kaisa.nurm@politsei.ee .

Filme oodatakse konkursile kuni 25. aprillini. Konkurss lõpeb 30. aprillil kell 13, kui suurel FILMIGAALAL Kuressaare spordikeskuses saab kõiki laekunud filme näha suurel ekraanil. Rohkem infot politsei kodulehelt http://www.politsei.ee/filmigaala/ .

Hedy Tammeleht
politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 12 korda, sh täna 1)