Kuressaare võttis vastu 32 uut linnakodanikku (6)

Kuressaare võttis vastu 32 uut linnakodanikku

Fotol uudistab maailma oma ema Marliin Haameri sülest väikemees Jaagup Haamer. Isa Jaak hoiab tahaplaanile.
Foto: Egon Ligi

Eile tunnustati taas toetuste ja linnapea kõnega lapsevanemaid, kelle laps on sündinud ajavahemikus 1. november 2010 kuni 31. jaanuar 2011. Oma kõnes rõhutas linnapea Urve Tiidus iga lapse ainulaadsust: “Ükskõik kui palju on maailmas lapsi sündinud, on teie laps see ainulaadne – koopiaid pole.”

Uued linnakodanikud said sünnikirja ja 160 eurot toetust. Abilinnapea Argo Kirss andis aga emadele väikese lilleõie. Alustati nendest peredest, kuhu oli sündinud esimene laps. Märkida võib, et linnapea vastuvõtul oli ka pere, kuhu sündis viies laps. Kokku sai seekord pidulikult linnakodaniku staatusesse tõstetud 32 last.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 138 korda, sh täna 1)