Holostovi kompleksis tulevad muudatused (2)

Osa Kuressaare kesklinnas asuvaid linna magusamaid äripindu saab uued rentnikud. Lisaks juba eelmisel aastal suletud Jürka poe tühjana seisvatele ruumidele vabaneb Holostovi kompleksis veel kolm kõrvuti asetsevat äripinda.

 Ühes neist on pea 20 aastat tegutsenud riidepood, mis nüüd kolib linna turule. Samasse kolivad ka teised samale omanikule kuuluvad kauplused, mis tegutsesid kompleksi Turu tänava poolses osas.

“See nurk alates Jürka poest läheb korrastamisele ja kaasajastamisele,” ütles Saarte Häälele Natalija Leiten Compakt Kinnisvarast, kes Holostovi äripindadega tegeleb. Tema sõnul on võimalik, et osa praegu eraldi seisvaid äripindu ühendatakse üheks suureks ruumiks, kõne all on olnud ka kõikide pindade ühendamine, kuid siiski tuleb sinna mitu kaubanduspinda.

Leiten ei soostunud veel ütlema, kes on uued rentnikud, viidates, et läbirääkimised alles käivad. Samas ei lükanud ta ümber väidet, et nendesse ruumidesse võib kolida mõni uus söögikoht. “Meie visioon oleks küll jah, et võiks tulla söögikoht,” märkis Leiten.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 151 korda, sh täna 1)